ebrand Suomi

ebrand Suomi on sosiaalinen digimediatoimisto, jonka erikoisosaamisalueena ovat sähköiset ja sosiaaliset mediat. Haluamme auttaa yrityksiä parantamaan, lisäämään ja hyödyntämään sosiaalista mediaa ja verkkonäkyvyyttä.

Sosiaalinen media sisältää monipuolisia mahdollisuuksia saavuttaa myynnin kasvua ja liiketoiminnan kannattavuutta.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä oheisella lomakkeella!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti (pakollinen)


Please leave this field empty.

Sosiaalisen median ratkaisut yhdestä osoitteesta.
K

Facebook-
näkyvyys

Facebookista on tullut tärkeä osa jokaisen brändin näkyvyyttä. Tarjoamme erityisiä ratkaisuja hyödyntää Facebookia liiketoiminnassa. Palvelumme sisältävät Facebook-läsnäolon suunnittelua, Facebook-mainontaa, Facebook-sovelluksien luomista, Facebook-sivujen räätälöimistä ja erinäisiä kampanjoita.

Lue lisää
O

Sosiaalisen median koulutukset

ebrandin sosiaalisen median koulutukset ovat käsitelleet esimerkiksi seuraavia asioita: sosiaalinen media markkinoinnissa, brändäyksessä ja sekä yrityksen ulkoisessa että sisäisessä viestinnässä.

Lue lisää
S

Verkkosivu-
suunnittelu ja -toteutus

Yrityksen verkkosivut ovat aikamme tärkein käyntikortti. Nykyaikaisin tekniikoin toteutetut verkkosivut ovat helposti päivitettävissä ja saavutettavissa. Verkkosivuihimme tulee vakiona mukana kiitelty hakukonenäkyvyyspaketti!

Lue lisää
x

Facebook-Kilpailu

Facebook-kilpailut ovat saavuttaneet suuren suosion. Facebook-kilpailu tai arvonta on erittäin hyvä tapa saada lisää seuraajia ja tykkääjiä Facebook-sivuille sekä lisätä myyntiä. Kaikki kilpailumme tehdään erillisinä Facebook-sovelluksina, tarkasti Facebookin ohjeiden mukaisesti.

Lue lisää
<
>
g

Abloy

Toteutimme Abloy Oy:lle Facebook-tukikampanjan ABLOY CONTROL+ -tuotteelle. Kampanja järjestettiin 22.8. – 30.9.2011 välisenä aikana.

Kiinnitimme paljon huomiota Facebookin sääntöihin sekä muihin teknisiin yksityiskohtiin. Kampanjassa ei ollut tykkäämispakkoa, tai mitään muitakaan keinotekoisia rajoituksia. Kampanja keräsi tuhansia näyttöjä ja satoja osallistumisia.

Viimeisimmät projektit

Katso lisää

2

Valmistaudu Finland Oy

Verkkosivut

5

Sisu Interior Oy

Verkkosivut

3

Intersport

Facebook-kilpailu, Facebook-tuotteet

2

Oulun Matto ja Kaluste

Verkkosivut

7

Budget Sport

Facebook-kilpailu, Facebook-kustomointi, Koulutukset

Uusimmat blogikirjoitukset

Blogiin
css.php