ebrand Suomi

ebrand Suomi on sosiaalinen digimediatoimisto, jonka erikoisosaamisalueena ovat sähköiset ja sosiaaliset mediat. Haluamme auttaa yrityksiä parantamaan, lisäämään ja hyödyntämään sosiaalista mediaa ja verkkonäkyvyyttä.

Sosiaalinen media sisältää monipuolisia mahdollisuuksia saavuttaa myynnin kasvua ja liiketoiminnan kannattavuutta.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä oheisella lomakkeella!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti (pakollinen)


Please leave this field empty.

Sosiaalisen median ratkaisut yhdestä osoitteesta.
K

Facebook-
näkyvyys

Facebookista on tullut tärkeä osa jokaisen brändin näkyvyyttä. Tarjoamme erityisiä ratkaisuja hyödyntää Facebookia liiketoiminnassa. Palvelumme sisältävät Facebook-läsnäolon suunnittelua, Facebook-mainontaa, Facebook-sovelluksien luomista, Facebook-sivujen räätälöimistä ja erinäisiä kampanjoita.

Lue lisää
O

Sosiaalisen median koulutukset

ebrandin sosiaalisen median koulutukset ovat käsitelleet esimerkiksi seuraavia asioita: sosiaalinen media markkinoinnissa, brändäyksessä ja sekä yrityksen ulkoisessa että sisäisessä viestinnässä.

Lue lisää
S

Verkkosivu-
suunnittelu ja -toteutus

Yrityksen verkkosivut ovat aikamme tärkein käyntikortti. Nykyaikaisin tekniikoin toteutetut verkkosivut ovat helposti päivitettävissä ja saavutettavissa. Verkkosivuihimme tulee vakiona mukana kiitelty hakukonenäkyvyyspaketti!

Lue lisää
x

Facebook-Kilpailu

Facebook-kilpailut ovat saavuttaneet suuren suosion. Facebook-kilpailu tai arvonta on erittäin hyvä tapa saada lisää seuraajia ja tykkääjiä Facebook-sivuille sekä lisätä myyntiä. Kaikki kilpailumme tehdään erillisinä Facebook-sovelluksina, tarkasti Facebookin ohjeiden mukaisesti.

Lue lisää
<
>
g

SM-Liiga

ebrand toteutti Jääkiekon SM-liigalle Kuukauden kuumimmat -sovelluksen Facebookiin, jossa tykkääjät saavat äänestää mielestään jokaisen joukkueen kuukauden kuuminta pelaajaa. Sovellus toteutettiin kasvattamaan äänestysaktiivisuutta ja äänestykseen on mahdollista osallistua myös ilman sivustosta tykkäämistä. Käy sivuilla antamassa äänesi omalle suosikkipelaajallesi! SM-liiga Facebookissa

Viimeisimmät projektit

Katso lisää

2

Valmistaudu Finland Oy

Verkkosivut

5

Sisu Interior Oy

Verkkosivut

3

Intersport

Facebook-kilpailu, Facebook-tuotteet

2

Oulun Matto ja Kaluste

Verkkosivut

7

Budget Sport

Facebook-kilpailu, Facebook-kustomointi, Koulutukset

Uusimmat blogikirjoitukset

Blogiin
css.php