Ajankohtaista

Katsausta menneeseen ja tulevaan

Kirjoittaja: Jukka Weissenfelt

Niin alkaa vuosi 2012 tulla päätökseen ja olisi aika tehdä yhteenvetoa menneestä vuodesta sekä yrittää myös katsoa tulevaisuuteen, mitä ensi vuosi tuo mahdollisesti mukanaan.

Loppusuoralla oleva vuosi oli ebrandille toinen toimintavuosi, jonka aikana pääsimme toteuttamaan useita erittäin mielenkiintoisia ja monipuolisia projekteja. Vuoden aikana myös oma työnjälkemme kehittyi, ja varsinkin sosiaalisen median ratkaisujen parissa löysimme uusia keinoja ja tapoja toteuttaa ratkaisuja entistä paremmalla ja tehokkaammalla tavalla. Uusia asiakkaita saimme niin puhtaalta pöydältä aloittavista yrityksistä kuin myös koko Suomen mittakaavassa tunnetuista yrityksistä.  Entä miltä vuosi vaikutti numeroiden valossa? Hyvinhän se meni: liikevaihtomme kolminkertaistui edellisvuoteen verrattuna.

Ensi vuotta on vaikea ennustaa sosiaalisen median puolesta, sillä palvelut saattavat muuttua ja päivittyä hyvinkin nopeasti. Tätä ei kuitenkaan pidä nähdä ongelmana vaan mielenkiiintoisena haasteena. Sosiaalisen median palveluiden kehittyessä tämä mahdollistaa uusia keinoja toteuttaa parempia projekteja. ebrandin kevät vaikuttaa jo nyt hyvin työntäyteiseltä koulutusten, some-projektien sekä laajemman sosiaalisen median konseptisuunnittelun parissa. Tämä ei toki tarkoita sitä, etteikö uusille asiakkuuksille olisi aina aikaa 😉

Mutta nyt on aika hengähtää hetki ja kerätä voimia. Toimisto avaa taas ovensa 3.1.2013.

Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneille. Rauhallista joulua ja menestystä uudelle vuodelle 2013!

Tv. Juha ja ebrandin pojat

Julkaistu: 21.12.2012