Verkkopalvelut ja verkkosivut

Sähköistä liiketoimintasi.

Kehitämme web-palveluita kaikenkokoisille yrityksille.
Päästä paperilaput ja excel- tiedostot eläkkeelle ja siirry nykyaikaan.
Me tarjoamme keinot!

Verkkopalvelut vs. appsit ja työpöytäsovellukset

Laatua, kustannustehokkaasti
Yhteistyökumppanimme voivat keskittyä heille olennaisiin asioihin, kuten liiketoimintansa pyörittämiseen – me hoidamme tekniset murheet. Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa. Tarjoamme palveluitamme edullisesti kaikille suomen yrityksille.

Toiveittesi mukaan
Kaikki palvelumme tehdään asiakkaiden suunnitelmien ja toiveiden mukaan. Voimme osallistua aktiivisesti suunnitteluprosessiin tai toteuttaa valmiiksi suunnitellut järjestelmät yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Aina saatavilla, missä vain, millä vain
Verkkopalvelut toimivat myös yrityksesi ulkopuolella – kunhan sinulla on pääsy internettiin. Palvelumme toimivat moderneilla verkkopäätteillä, kuten älypuhelimilla, tableteilla ja tietysti työpöytälaitteilla. Näin voit tehdä töitä myös tehokkaasti ”kentällä”, et ole sidoksissa konttoriisi!

Aina uusin versio
Verkkopalveluissa käytössäsi on aina järjestelmän uusin versio – käyttäjän ei tarvitse itse huolehtia päivityksistä.

Helppo käyttää, jopa ilman ohjeita
Teemme verkkopalvelumme mahdollisemman helppokäyttöisiksi kaikille käyttäjille. Aikaa ei kulu ohjeita selatessa.

Modernit verkkotekniikat käytössäsi
Toteutamme verkkopalvelumme moderneilla, paljon käytetyillä ja hyväksi havaituilla tekniikoilla. Palvelumme toimivat nopeasti, luotettavasti ja ovat saavutettavasti aina kun olet yhteydessä internettiin – päätelaitteesta huolimatta!


Yrityksen verkkosivut ovat aikamme tärkein käyntikortti. Modernit, tyylikkäät ja hyvin toteutetut verkkosivut ovat helposti päivitettävissä ja saavutettavissa.

Niin visuaalisesti kuin sisällöllisesti ajantasalla olevat verkkosivut viestivät yrityksen elinvoimaisuudesta.
Nykyaikaisin tekniikoin toteutetut verkkosivut ovat helposti päivitettävissä ja saavutettavissa. Kaikki verkkosivumme ovat responsiivisia ja mukautuvat näin kaikille päätelaitteille.

Verkkosivusto-esimerkkejä

  • Yrityssivustot (nettisivut, kotisivut)
  • Yhdistyssivustot
  • Urheiluseurat
  • Tuotesivustot
  • Verkkokaupat

Tutustu referensseihimme ja pyydä tarjous!

Web-palvelut?


Mitä ovat verkkopalvelut tai web-palvelut?

Verkkopalvelut tarkoittavat lyhyesti kuvailtuna verkkopohjaisia sovelluksia. Mahdollisia palveluitamme ovat esimerkiksi: verkkopohjainen tuntienkirjauspalvelu Tuntikirja.fi.
Yrityksesi sisäiseen tai ulkoiseen tiedonjakoon ja viestintään liittyvät sovellukset, kuten Intranetti ja Extranetti

Raportointiin, perehdytykseen tai vaatimustenhallintaan liittyvät sovellukset

Monipuoliset toiminnanohjausjärjestelmät juuri sinun liiketoimintaan räätälöitynä

Miksi tilaisin teiltä verkkopalvelun?

Olemme toteuttaneet jo vuosia vaativia verkkopohjaisia järjestelmiä. Pyrimme hyödyntämään yleisiä ja moderneja tekniikoita, joten mitään lock-in tilannetta ei pääse syntymään.

Miten verkkosivut ja sosiaalinen media liittyvät toisiinsa?

ebrandin tavoitteena on auttaa yrityksiä viestimään digitaalisessa maailmassa. Verkkosivut ja sosiaalinen media tukevat toisiaan tehokkaasti. Yhdistämällä nämä kaksi kenttää saat näkyvyyttä varmasti hallitussa ympäristössä (kotisivusi) ja myös integrointi sosiaalisen median palveluihin otetaan varmasti huomioon.

Miksi tilaisin teiltä verkkosivut?

Teemme kaikki verkkosivut mahdollisimman suoraviivaisesti ilman turhia välivaiheita. Tällöin asiakas saa verkkosivunsa nopeasti ja ilman turhaa seilaamista edestakaisin. Modernit verkkosivumme pysyvät raikkaana useita vuosia.


Sosiaalisen median koulutukset

Tiedä, älä luule tietäväsi.

ebrandin sosiaalisen median koulutukset ovat käsitelleet muun muassa seuraavia aiheita:

  • Sosiaalinen media markkinoinnissa
  • Sosiaalinen media (yrityksen) viestinnässä
  • Brändäys sosiaalisessa mediassa
  • Sosiaalinen media sisäisessä viestinnässä
  • Sosiaalinen media ja nuoret

ebrandin asiakkaina ovat olleet erilaiset yritykset pk-yrityksistä isoihin ketjuihin, yhteisöt, yhdistykset, oppilaitokset ja hankkeet. Erilaiset yhteisölliset tapaamiset kuten luennot, koulutukset, työpajat ja workshopit ovat saaneet laajaa kiitosta asiakkaidemme joukossa.

Kuinka paljon koulutukset maksavat?

Koulutukset hinnoitellaan sisällön ja keston perusteella. Ota yhteyttä meihin (info (a) ebrand.fi) kysyäksesi hinta-arvion.

Miksi tarvitsen sosiaalisen median koulutusta?

Parhaan hyödyn sosiaalisesta mediasta saat irti, kun toimit suunnitelmallisesti ja tiedät mitä teet ja haluat saavuttaa. Tarjoamme koulutuksissa monia käytännön esimerkkejä hyvin toimineista käytänteistä ja toiminnasta sosiaalisen median parissa.

Keiden koulutukseen kannattaisi osallistua?

Koulutuksiin kannattaa yleisesti osallistua henkilöt, jotka viestivät kohderyhmilleen sosiaalisen median kautta. Otamme aina huomioon koulutettavien osaamisen ja tarpeet sosiaalisen median näkökulmasta.

Miten koulutukseen tulisi valmistautua?

Tiedotamme aina ennen koulutuksia esimerkiksi siitä, onko koulutukseen tulijoiden syytä valmistautua koulutukseen jollain tavoin. Yleensä olisi hyvä, jos koulutukseen tulija voi ottaa oman tietokoneen ja/tai älypuhelimen/tabletin mukaan koulutukseen.

Sosiaalisen median strategiat ja suunnitelmat

Ota kaikki hyöty irti sosiaalisesta mediasta.

Yritykselle sosiaalinen media tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Paras hyöty sosiaalisesta mediasta saavutetaan, kun tekeminen on suunniteltua, onnistumista mitataan ja toiminta on tavoitteellista.

Mikä on sosiaalisen median strategia?

Sosiaalisen median strategia tai some-pelisäännöt on tavoitteellinen suunnitelma ja tahtotila sosiaalisen median hyödyntämiseen. Tärkeintä ei välttämättä ole kiveen kirjoitettu dokumentti – vaan yhteisien tavoitteiden, maalien ja reittien määrittäminen.

Strategia kuulostaa jäykältä?

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Strategian sijasta voimme laatia yrityksellenne kevyet toimintaohjeet, eräänlaiset pelisäännöt miten juuri teidän yrityksenne saa sosiaalisesta mediasta kaiken irti.

Sosiaalisen median sisällöntuotanto

Sisältö on kuningas.

Sosiaalisessa mediassa ei ainoastaan riitä, että yritykset ovat tehneet palveluihin tilin ja profiilin. Mielenkiintoisen, laadukkaan ja säännöllisen sisällön tuottaminen sosiaalisen median palveluihin on tärkeä osa ihmisten kiinnostuksen herättämisessä sekä sitouttamisessa.

Mitä sisällöntuotantoon kuuluu?

Sosiaalisen median sisällöntuotannosta sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa, mihin sosiaalisen median palveluihin sisältöä tuotetaan, millaista sisältöä palveluihin tuotetaan ja kuinka usein.