Web-sovellukset

Liiketoiminnan sähköistäminen -investointi joka kannattaa!

Toteutamme alusta loppuun mm. tarkastustyökalut, tilastointijärjestelmät, liiketoimintaasi räätälöidyt toiminnanohjausjärjestelmät, extranetit, intranetit, erilaiset sähköiset työkalut esimerkiksi kartoitustyökalut myyjien tai tarkastajien työtä tukemaan. Hoidamme myös rakentamiemme verkkopalveluiden ylläpidon.

Mysql logo
React Logo
PHP Logo
PostreSQL Logo
Apache logo
Nodejs logo
Redux logo

Tarpeesi ja toiveittesi mukaan

Kaikki ohjelmointityömme tehdään asiakkaiden todellisten tarpeiden tyydyttämiseksi. Osallistumme mielellämme aktiivisesti suunnitteluprosessiin tai toteuttaa valmiiksi suunnitellut järjestelmät yhteistyössä asiakkaan kanssa. Toteutettavan järjestelmän ei tarvitse aina olla mammuttimainen kokonaisuus, kysy meiltä, miten voisimme tehostaa liiketoimintaanne ketterästi!

Tarpeesi ja toiveittesi mukaan

Aina saatavilla, missä vain, miten vain

Rakentamamme web-sovellukset toimivat myös yrityksesi ulkopuolella – kunhan sinulla on pääsy internetiin. Palvelumme toimivat moderneilla verkkopäätteillä, kuten älypuhelimilla, tableteilla ja tietysti työpöytälaitteilla. Näin voit tehdä töitä myös tehokkaasti ”kentällä” ja säästää reilusti aikaa konttorilla tehtävältä työltä. Kysy myös mobiilioptimoituja PWA-toteutuksia!

Aina saatavilla, missä vain, miten vain

Aina uusin versio

Web-sovelluksissa käytössäsi on aina järjestelmän uusin versio. Sovelluksien päivityksestä ei tarvitse huolehtia. Hoidamme sovitusti myös järjestelmien ylläpidon ja jatkokehityksen, jotta voitte keskittyä ydinosaamiseenne.

Aina uusin versio

Helppo käyttää, jopa ilman ohjeita

Rakennamme web-sovelluksemme mahdollisimman helppokäyttöisiksi kaikille käyttäjille. Aikaa ei kulu ohjeita selatessa. Tarvittaessa perehdytämme henkilöstösi palveluiden käyttöön.

Helppo käyttää, jopa ilman ohjeita
Safetum logo
Kemishipping logo
Kauppuri logo
Oulu sivistys ja kulttuuripalvelut logo
Vocatum logo
Footer

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja tai kiinnostuitko palveluistamme? Jätä meille tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttä