Tuotteet

Verkkopalvelut

Päästä paperilaput ja excel-tiedostot eläkkeelle ja siirry nykyaikaan. Liiketoimintaprosessien järkeistäminen sähköiseen muotoon tuo kustannussäästöä, selkeyttä ja tehokkuutta tekemiseen. Ennen kaikkea se säästää työntekijöidesi ja asiakkaidesi hermoja, kun eri työvaiheet saadaan dokumentoitua samaan verkkopalveluun.

Lue lisää
Verkkopalvelut

Tuntikirja.fi

Tuntikirja.fi on ratkaisu työajan seurantaan. Se on helppokäyttöinen ja järkihintaan aina saatavilla oleva verkkopalvelu. Palvelussa on tuntikirjanpito ja työnseuranta löytyvät samasta osoitteesta. Palvelu sopii erinomaisesti yrityksellesi, jos kirjaatte tunnit ja työt tuntikohtaisesti tai laskutatte asiakkaitanne tuntityöstä.

  • Täydellinen valinta 1-20 henkilön yritykselle.
  • Maksuton kuukauden mittainen kokeilujakso.
Kokeile nyt
Tuntikirja
Sosiaalisen median palvelut

Some ja nuoret -katsaus

Some ja nuoret -katsaus on koko Suomen kattava verkkokysely suomalaisten nuorten ja nuorten aikuisten sosiaalisen median käytöstä. Kyselyn vastaajina ovat 13-29 -vuotiaat, Suomessa asuvat ihmiset. Kyselyä on toteutettu jo vuodesta 2013 alkaen. Kyselyt on tehty yhteistyössä Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden kanssa. Viimeisin kysely tavoitti 6247 nuorta eri puolilta Suomea.

Lue lisää

Sosiaalisen median palvelut

Valjasta sosiaalinen media hyötykäyttöön. Toteutamme asiakashankintaa asiakkaidemme sosiaalisen median kanaviin "avaimet käteen" -periaatteella. Rakentamiemme sovellusten ja maksetun mainonnan yhdistelmällä saat kanavillesi uusia seuraajia sekä jalostettua jo olemassa olevista seuraajista liidejä.

Meidän kautta onnistuu mm. facebook -kilpailusovellukset, -asiakastyytyväisyyskyselyt, -joulukalenterit sekä erilaiset räätälöidyt koodikilpailut.

Ota yhteyttä
Sosiaalisen median palvelut
Footer

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja tai kiinnostuitko palveluistamme? Jätä meille tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttä