Facebook-joulukalenteri

Joulukuu on myynnillisesti parhaita kuukausia Suomessa. Nyt jokaisella yrityksellä on mahdollisuus kasvattaa tykkääjäkuntaa ja lisätä myyntiä huomattavasti Facebook-joulukalenterin avulla! 24 tuotepalkintoa / tarjousta / mitä tahansa saa fanisi joulumielelle!

Tarjoamme tänä vuonna joulukalenterista kaksi eri versiota. Ensimmäisessä versiossa vastaamme täysin joulukalenteriluukkujen sisältöjen kirjoittamisesta ja kuvien editoinnista – luukkujen sisällöt laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Joulukalenterin kevyemmässä versiossa asiakas vastaa itse luukkujen sisältöjen ja kuvien lataamisesta. Tämä on tietysti tehty mahdollisimman helpoksi käyttäjän kannalta.

Ota ehdottomasti yhteyttä meihin ja kysy lisää!

Sähköposti: info (a) ebrand.fi
Puhelin: +358 50 411 2656

kalenterijoulukalenteri_referenssi_kk24

Miksi joulukalenteri Facebookiin?

Facebookissa oleva joulukalenteri on hyvä tapa hankkia lisää tykkääjiä ja antaa myös olemassa oleville tykkääjille mielekästä tekemistä. Sinulla on 24 mahdollisuutta saada käyttäjä hyvälle mielelle, vaikka kilpailun, arvonnan, videon/kuvan tai liikkeessäsi tapahtuvan toiminnan kautta.

Kenelle Facebook-joulukalenteri sopii?

Parhaiten Facebook-joulukalenteri sopii kuluttajaliiketoimintaa harjoittavalle yritykselle. Verkkokaupoilla on mahdollista todella tehokkaasti ristiinlinkittää tarjouksia sekä alennuksia kalenterin ja verkkokaupan välillä. Kivijalkamyymälöillä on mahdollista järjestää erityisiä ”liikkeessä tapahtuu” -tapahtumia, joihin kävijät löytävät kalenterista löytyvän informaation perusteella.

Mitä Facebook-joulukalenterin toteutus vaatii tilaajalta?

Graafisesti saamme yleensä tarvittavat materiaalit vaikkapa yrityksen verkkosivuilta. Tilaajana roolisi on päättää, mitä asioita haluavat luukkujen taakse asettaa. Esimerkkinä voimme toteuttaa luukun taakse mm. kilpailun/arvonnan, tarjouksen, alennuskoodin, kuvan/videon tai oikeastaan mitä tahansa muuta, mikä saisi tykkääjäsi joulutuulelle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *