Ajankohtaista

ebrand hakee Web Designeria

Kirjoittaja: Jukka Weissenfelt

Web designer (60%), Front-end developer (30%), Back-end developer (10%)

ebrand Suomi Oy hakee uutta päätoimista tai freelancer-pohjalta toimivaa graafista suunnittelijaa, jolta onnistuisi myös HTML- ja CSS-kuvauskielet. Päävaatimus on Photoshopin erinomainen osaaminen. Tuttuja konsepteja sinulle on myös responsiivinen suunnittelu sekä AJAX. Työkalupakkiisi kuuluu mm. JQuery. PHP & MySQL -osaaminen on toki myös plussaa. Työtehtäviisi kuuluu layoutien ja grafiikan suunnitteleminen ja näiden muokkaaminen verkkosivuilla, Facebook-ohjelmissa ja WordPress-teemoissa hyödynnettävään muotoon. Et myöskään säikähdä taitojesi käyttämistä perinteisissä printtimedioissa.

Tarjoamme avoimen ja rennon työilmapiirin, jossa itsesi ja taitojesi kehittäminen on kannustettua. Tuleviin työkavereihisi ja työpaikkaan voit tutustua näillä verkkosivuilla.

Lähetä meille vapaa työhakemus ja palkkatoiveesi osoitteeseen info[a]ebrand.fi. Koulutuksellasi ei ole hirveästi väliä, vaan työkokemus ja referenssit (portfolio) ovat ensisijaisen tärkeitä.

Ps. Voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä työhaastatteluun laatimalla yksinkertaisen kyselylomakkeen (PSD + HTML/CSS, leveys 810px).

Katso mallia osoitteesta:

www.ebrand.fi/tuotteet/facebook-kilpailut

Haku päättyy 30.9.2012 tai sopivan työntekijän löytymisen jälkeen.
Päivitetty 30.8.2012. Hakemus nyt myös MOL:n sivuilla – linkki alla Twitter-postissa.

Julkaistu: 21.8.2012