Ajankohtaista

Syysterveiset Ebrandilta!

Kirjoittaja: Matti Liukko

Nopeasti meni kevät, vielä nopeammin kesä ja nyt ollaankin jo syksyssä. Alkuvuosi oli hyvinkin työntäyteinen kunnes korona tuli ja vähän muutti kuvioita. Ebrandilla oltiin kevät ja kesä etätöissä mutta edelleen projekteissa kiinni. Sen verran korona vapautti aikaa asiakasprojekteista, että pitkästä aikaa olemme ehtineet jatkojalostamaan omia palveluita ja matkanvarrella heränneitä kehitysideoita.

Toimintamme on viime vuosina siirtynyt pitkälti somehommista verkkopalveluiden rakentamiseen. Somehommat onnistuvat edelleenkin tarvittaessa mutta parhaimmillaan olemme, kun pääsemme rakentamaan vaativampia ohjelmistokokonaisuuksia. Tiimimme rautaisen kokemuksen ansiosta pystymme rakentamaan isompia kokonaisuuksia mitä monesti tämän kokoisissa yrityksissä tehdään.

Olemme asiakasprojektien sivussa kehittäneet omaa tuntikirja.fi -palvelua, tai oikeammin rakentaneet sen kokonaan uusiksi. Jatkossa tuntikirjaus on yksi osa-alue uutta palveluamme, jonka lanseeraamme viimeistään loppuvuodesta. Uusi palvelu rakennetaan kokonaan uusilla tekniikoilla ja asiakastoiveita kuunnellen entistä paremmin muuttuneen työelämän tarpeita vastaavaksi.

Koronan myötä tuhannet työntekijät siirtyivät etätöihin sellaisillakin aloilla, joilla ei etätöihin olla aiemmin totuttu. Uskomme vahvasti siihen, että etätyökulttuuri on tullut jäädäkseen. Uudella palvelulla pyrimme omalta osaltamme helpottamaan yritysten arkea muuttuneessa toimintaympäristössä.

Mitä sitten tulee olemaan uusi palvelu? Siitä infoamme tarkemmin lähempänä lanseerausta mutta lyhyesti sanottuna pyrimme uudella palvelulla ja siihen sisältyvillä työkaluilla helpottamaan asiakkaidemme projektinohjausta ja seurantaa, työntekijöiden perehdytystä, viestintää ja etätiimien työskentelyä. Palvelun tulemme tarjoamaan kilpailukykyisenä SaaS-palveluna.

Tarjoamme palvelun muutamalle alle 15 henkeä työllistävälle yritykselle pilottikäyttöön ennen lanseerausta. Mikäli haluat kuulla palvelusta tarkemmin jo ennakkoon tai haluaisit ottaa palvelua pilottikäyttöön niin kilauttele tai laita viestiä niin keskustellaan lisää!

Edelleen olemme avoimia myös uusille kehityshankkeille, joten mikäli sinulla tai yritykselläsi on tarpeita sähköisille työkaluille ja verkkopalveluille niin älä epäröi ottaa yhteyttä, autamme mielellämme!

Ystävällisin terveisin,

Matti Liukko

0504112656

matti.liukko(at)ebrand.fi

Julkaistu: 21.9.2020